Gebze Belediyesi'nden Yardım Çağrısı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için harekete geçti. Başkan Gebzelilere çağrı yaptı.

Gebze Yayın: 06 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.02.2023 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için harekete geçtiklerini ve kışlık giyim, ısıtıcı, kuru gıda gibi yardım malzemelerini Gebze Belediyesi Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nde kabul edeceklerini duyurdu.

 

Deprem bölgesine destek için bir yardım kampanyası da Gebze Belediyesi'nden. Darıca Belediyesi ile Çayırova Belediyesi'nin ardından Gebze Belediyesi de koordinasyon masası kurarak, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini toplayıp, deprem bölgesine yollayacaklarını açıkladılar. Gebze Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Yaraları hep birlikte sarıyoruz. Deprem bölgesine battaniye, kışlık giyim, ısıtıcı, kuru gıda gibi yardım malzemelerini Gebze Belediyesi Mevlana Kapalı Pazar Yeri'ndeki toplama noktasına getirebilirsiniz. Yaraları hep birlikte sarıyoruz. Deprem bölgesine battaniye, kışlık giyim, ısıtıcı, kuru gıda gibi yardım malzemelerini Gebze Belediyesi Mevlana Kapalı Pazar Yeri'ndeki toplama noktasına getirebilirsiniz."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.