GTO Başkanı Aslantaş’tan 15 Temmuz Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı.

Gebze Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi:Ülkemize, milletimize, demokrasimize, aydınlık geleceğimize kastetmek isteyenlere karşı üstün bir cesaret örneği göstererek; kararlı ve dik duruşuyla meydanları doldurarak tarih yazan milletimizin destansı mücadelesinin 7. Yılındayız.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın, milletimizin, güvenlik güçlerimiz ile birlikte menfur darbe girişimine karşı kararlı ve dik duruşu, ülkemizi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere en güzel cevabı vermiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde Gebze Ticaret Odası olarak darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren bizler de; tüm yönetimimiz, üyelerimiz, paydaş kurumlarımız ile birlikte milletimizin iradesine darbe vurmaya çalışanların karşısında olduk.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anar; korkusuz duruşlarıyla meydanlarda mücadele veren bütün gazilerimize minnetlerimi sunar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarım.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.