Starbucks’ın Yeni Şubesi Gebze Center’da Açıldı

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, marka karmasını genişletmeye devam ediyor. Starbucks’ın Türkiye genelindeki 664’üncü İzmit Bölgesi’nde ise 14’üncü şubesi Gebze Center’da açıldı.

Gebze Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 11:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fiba CP’nin yönetim faaliyetlerini yürüttüğü Gebze Center, marka karmasına dünyaca ünlü kahve zincirini dahil etti. Kahve severlere enfes kahve çeşitleri ve rahatlatıcı atmosferi ile unutulmaz anlar sunmayı hedefleyen Starbucks’ın İzmit Bölgesi’ndeki 14’üncü, Türkiye genelinde ise 664’üncü şubesi Gebze Center’da açıldı. 

 

Gebze ilçesindeki ilk şube, aynı zamanda İzmit Bölgesi’ndeki tek kat konseptli mağazalar içinde en büyük alana sahip şube olma özelliğini de taşıyor. Yeni şube bölgedeki kahve tutkunlarının damak zevkine hitap edecek geniş bir menü sunuyor. Sıcak kahve, soğuk içecekler, tatlılar ve atıştırmalıklar ile her zevke uygun seçeneklere sahip yeni şube, aynı zamanda ziyaretçilerine rahatlatıcı bir ortamda buluşma, dinlenme ve çalışma imkanı sağlıyor.

 

Hem Gebze hem de çevresindeki ilçelerin kültür ve alışveriş merkezi olan Gebze Center; marka çeşitliliği, geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmetlerinin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.