Çayırova’da 2024’ün ilk meclisi yapıldı

Çayırova Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. 2024 yılının ilk meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Çayırova Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 11:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediye meclisi 2024 yılının ilk toplantısı için bugün Belediye Kültür Salonu’nda bir araya geldi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddeleri öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederken, gönül coğrafyamız Filistin’deki zulmün de sona ermesini diledi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında 8 madde görüşüldü.

 

 

 

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Yapılan oylamada ilk gündem maddesi oy birliği ile, ikinci gündem maddesi ise oy çokluğu ile kabul gördü. Üç ve dördüncü gündem maddelerinin oy birliği ile kabul gördüğü meclis toplantısında beşinci altıncı ve sekizinci gündem maddeleri komisyona havale edildi. Bununla beraber gündemin yedinci maddesi kapsamında 2024 yılı denetim komisyonu üyeleri de belirlendi. Yapılan oylama sonrasında; Metin Demirci, Hayati Güveren, Bekir Bilgiç, Vedat Özdemir ve Yılmaz Bilmez, denetim komisyonu üyesi olarak seçildi. Bir sonraki meclis toplantısının 1 Şubat 2024 saat 15.00’da Belediye Kültür Salonu’nda yapılması oy birliği ile karara bağlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.