Ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz

Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Bağlantı Yollarını yerinde inceleyen Başkan Tahir Büyükakın, ulaşımı konforlu ve güvenli hale getirdiklerini söyledi.

Darıca Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yapımı tamamlandığında bölge trafiğini rahatlatacak Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Bağlantı Yolları çalışmalarını yerinde inceledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın da katıldığı incelemede çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Büyükakın, “Bu projeyle birlikte bölgedeki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Projenin bölgedeki trafik akışını daha hızlı ve güvenli hale getirmenin yanı sıra alternatif rotalar da oluşturacak olması açısından önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Bağlantı Yolları projesi Gebze ve Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın bir talebiydi. Biz de bu alanda ilave bir köprü, yanında yapılan bağlantı yolları ve kavşak düzenlemelerini hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak, daha konforlu ve güvenli bir hale dönüştürmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

 

 

2X2 YOL HALİNE DÖNÜŞECEK

“Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Bağlantı Yolları Yapım İşi” kapsamında Aşıroğlu Caddesi ile D-100 Karayolu üzerindeki Osmangazi Tüneli Kavşağı bağlantı yolu tamamlandığında 2x2 yol haline gelecek. Buna göre Marmaray Osmangazi Tren İstasyonu mevkiinde TCDD hattı üzerinden köprü ile geçilmiş olacak. Çalışmalar kapsamında 205,85 metre uzunluğunda 7 açıklıklı köprü inşa ediliyor. Proje dahilinde 1.280 metre uzunluğunda bağlantı yolları, 342 metre toprakarme duvar, içme suyu, atık su ve yağmur suyu hatları, tretuvar ve parke imalatları yapılıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.