KTO Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Komitesi 2023 Yılında Parladı

KTO Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Komitesi 2023 Yılında Parladı.

Kocaeli Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 13:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Körfez Ticaret Odası’nın her sene yirmi bir meslek komitesi içinden toplantı katılım oranları, üye ziyaretleri, verilen öneriler ve yıl boyunca yapılan faaliyetler göz önünde bulundurularak yaptığı değerlendirme de 2023 yılı için Eğitim ve Kültür Hizmetleri Meslek Komitesi(13. Komite) en başarılı komite seçilerek birinci oldu.

2023 yılı faaliyetlerinde, Eğitim ve Kültür Hizmetleri komitesi, göz kamaştırıcı performansıyla en çok dikkat çeken komite oldu. Körfez Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada yıl boyunca sergiledikleri üstün çaba ve adanmışlıkla, Eğitim ve Kültür Hizmetleri Meslek Komitesinin haklı bir başarıya imza attığı belirtildi.

Komitenin, sosyal faaliyetleri ve eğitim alanında yenilikçi yaklaşımlar geliştirme konusundaki çalışmaları, toplumumuzun her kesiminden büyük beğeni topladı. Bu başarı, komitenin üyelerinin tutkulu çalışmalarının ve mesleki mükemmelliklerinin bir yansıması olarak görüldü.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.