Alışveriş festivali şenliği Çayırova’da devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen ve indirimli ürünleriyle Çayırova‘ya hareket katan Alışveriş Festivali devam ediyor

Çayırova Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 21:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Ticaret Odası ortaklığında yapılan Çayırova Alışveriş Festivali devam ediyor. Büyükşehir’in destekleriyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilen festivalde; ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarlarında sezon ve sezon sonu tüm ürünlerde %30-%40 ve %50 oranlarından indirim var. Festival kapsamında hafta sonu yapılan etkinliklerde çocuklar oyun gruplarında eğlendi, yetişkinler ise alışveriş yaptı. Festival 1 Ekim Pazar günü akşamı saat 22.00’a kadar Çayırova Belediyesinin karşısındaki meydanda devam edecek.

 

ALIŞVERİŞLER YAPILIYOR, İKRAMLAR VERİLİYOR

Ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarları gibi sektörlerden esnafların çadır kurduğu alışveriş festivaline, Çayırovalılar yoğun ilgi gösteriyor. Anne ve babalar alışveriş yaparken çocuklar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kurduğu stantlardaki aktivitelerle eğlenceli vakit geçiriyor. Bu kapsamda çocuklar çocuk oyun gruplarında ve yüz boyama etkinliklerine katılırken çocuklara balonlar hediye ediliyor. Yine festival çerçevesinde akrobasi ve illizyon showlar yapılırken, ikramlarla da çocuklar sevindiriliyor.

 

SIRA GECESİNDE ÇİĞKÖFTE İKRAM EDİLDİ

Desteklediği sosyal etkinliklerle vatandaşların hayatına renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte art arda gerçekleştirdiği alışveriş festivalleriyle vatandaş ve esnaf arasında köprü oluyor. Çayırova’da gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında sıra gecesi düzenlendi. Çiğköfte yoğruldu ve vatandaşlara ikram edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.