Başkan Adayı Çetinkaya Darıcalı Gençlerle Buluştu

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Darıca Osmangazi Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 11:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya önceki gün seçim çalışmaları kapsamında Darıca Osmangazi Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Çetinkaya, Darıca’da hayata geçireceği projeler hakkında gençleri bilgilendir. Gençler, Selim Çetinkaya’ya gençlere karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler. 

 

 

GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI
“Gençlik her şeyimiz” diyen Selim Çetinkaya: “Seçim çalışmaları kapsamında Darıca’da her kesimle buluşmaya ve dertleşip, projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Darıca Osmangazi’de ikamet eden gençlerimizle bir araya gelerek, onlar için yapacağımız projeleri ve gençlerin beklentilerini konuştuk. Gençlerimiz siyaset konusunda çok duyarlı. Projelerimiz konusunda çok yararlı bir görüş alışverişi oldu. Gençliği önemsiyoruz. Darıca’mızda gençlere yönelik projelerimiz çok inşallah belediyeyi aldığımızda bu projeleri hayata geçirerek gençlerimizi mutlu edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.