Gebze’ye Yeni Mesire Alanları Kazandırılacak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz duyurdu; Gebze’ye yeni mesire alanları geliyor. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada bir tanesi Cumaköy’de olmak üzere 4 adet yeni mesire alanı kazandıracakları müjdesini verdi.

Gebze Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 18:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz duyurdu; Gebze’ye yeni mesire alanları geliyor. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada bir tanesi Cumaköy’de olmak üzere 4 adet yeni mesire alanı kazandıracakları müjdesini verdi. Cumaköy’de devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Şuan Cumaköy sınırları içerisinde bulunan mesire alanının çalışmalarını incelemek için buradayız. İnşallah kırsal mahallelerimizde ilk defa Cumaköy mesire alanını sizlerle buluşturacağız. Burada ailenizle, çocuklarınızla güzel bir hafta sonu; güzel bir piknik havasını yaşamış olacaksınız. Gebze’nin ilk düzenli, tertipli, her türlü sosyal aktivitesi ile tamamlanmış mesire alanını sizlerle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.