Gebze Resim Bölümü Yetenek Sınavı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Gebze Resim Bölümü Yetenek Sınavının sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Gebze Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın geçtiğimiz yıl Gebze’de açtığı Güzel Sanatlar Resim Bölümü, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi yetenek sınavlarını gerçekleştirildi. Yetenek sınavına 17-50 yaş arasındaki vatandaşlar katıldı.

 

NELER SORULDU?

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Gebze Güzel Sanatlar Resim Bölümü’nün yetenek sınavı Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Sınavda adaylara cansız objeler verilerek bunlardan oluşan bir kompozisyonun kara kalem ile çizimi istendi. Sınavda; natürmort bir kompozisyonda yerleştirme, oran-orantı, kompozisyon bilgisi, ışık ve gölge ile detaylandırmalara bakıldı.

 

MESAJ GÖNDERİLECEK

Öte yandan Gebze Güzel Sanatlar Resim Bölümü Yetenek Sınavlarının sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Sınavda başarılı olanlara mesaj gönderilerek kayıt işlemleri için bilgi verilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.