Yerli otomobil TOGG, GTO'da

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş Türkiye’nin ilk yerli ve milli aracı olan TOGG’u, Oda adına teslim alarak bölgeye kazandırmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Gebze Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 22:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Konu hakkında açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaşkanıAbdurrahman Aslantaş, “Türkiye'nin hayali Yerli ve Milli ilk otomobilimiz TOGG marka elektrikli akıllı aracımızı, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri olarak ilklerin ve gelişimin öncüsü olan Gebze’mize getirmenin mutluluğunu sevincini yaşıyoruz. Yerli aracın ülkemize kazandırılmasının öncüsü olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere beş babayiğidi bir araya getirip gecesini gündüzüne katan, büyük zorlukları bir bir aşan, Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M. RifatHisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen herkese saygılarımı hürmetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Yerli Otomobilimizi Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte test eden Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, aracın performansından oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.