Başkan Şayir, Din Görevlileri ile Buluştu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında; din görevlileri ile bir araya geldi.

Dilovası Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 11:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından Tepecik Restaurant’ta düzenlenen programa Dilovası Müftüsü Recep Apaydın, ilçede görev yapan imamlar, vaizler ve müftülük çalışanları katıldı.

 

APAYDIN’DAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Programda konuşan Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın, din görevlilerini unutmayarak, ağırladığı, aynı zamanda her daim camiler ve din görevlilerine olan destekleri için Başkan Şayir’e teşekkür etti.

 

İBADETHANELERİMİZ BİLGİ VE HİKMET YUVASI

Din görevlilerinin, halkın dini bilgilerini öğrenmesini sağlayan, milli ve manevi değerleri anlatan, halkın acı ve sevinçlerine ortak olan kimseler olduğunu söyle Başkan Şayir, “Camilerimiz ilim öğrendiğimiz, Allah'ın kelamıyla tanıştığımız bilgi ve hikmetin, Peygamber ve vatan sevgisinin öğretildiği, Rahmani ve Muhammedi ahlakın telkin edildiği huzur mekanlarıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana dini ibadethanelerimizin ve din görevlisi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken, halkımızın dini bilgilerine en iyi şekilde ulaşabilmeleri konusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

 

 

DİN GÖREVLİLERİMİZİN HAFTASINI TEBRİK EDİYORUM

Bu vesileyle müftü hocamızın şahsında ilçemizde ki cami ve Kuran kurslarında hizmet veren tüm imam, hatip ve vaiz hocalarımızın, Kuran kursu öğretmenlerimizin, vaize hoca hanımların; Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlidi Nebi haftalarını tebrik ediyor, başarılı güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.