Şampiyon Darıca Türkelispor!

Süper Amatör Lig'de mücadele eden, Başkanlığını İş İnsanı Ferhat Yılmaz'ın yaptığı Darıca Türkelispor, Çayırovaspor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Spor Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 11:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sezon boyunca iyi mücadele veren ve Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Darıca Türkelispor Lider Çayırovaspor’un her zaman ensesindeydi. Final niteliğinde Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan Çayırovaspor maçını 2-1 kazanan Darıca Türkelispor büyük bir başarıya imza attı ve evine şampiyon olarak döndü.

 

"ÇOK MUTLUYUZ BU GURUR HEPİMİZİN"

Şampiyonluk sonrası bir açıklama yapan Darıca Türkelispor Başkanı İş İnsanı Ferhat Yılmaz, "Şampiyonluk Darıca'mıza hediye olsun" diyerek şöyle konuştu:"Bugün çok mutluyuz, zorlu bir sezon sonunda şampiyon olarak ipi göğüsledik. Sezon içinde zaman zaman aldığımız kötü sonuçlar oldu ancak hiç bir zaman şampiyon olma inancımızı kaybetmedik. Teknik heyetimize, Futbolcu kardeşlerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Darıca'mıza hayırlı olsun. Emin adınlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

 

GÖZLER BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇEVRİLDİ

Maç sonrası Darıca’ya dönen ve Darıca Nenehatun Stadında şampiyonluk kutlaması yapan, Teknik heyet, Futbolcular ve taraftarlar yakılan meşaleler ve coşkulu kutlamayla Darıca’yı adeta gündüze çevirdiler. 57 puanla Süper Amatör Lig B Grubunu tamamlayan Darıca Türkelispor gözünü Bölgesel Amatör lige çevirdi.

 

 

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK YALNIZ BIRAKMADI

Darıca Türkelispor’un şampiyon olmasından sonra Darıca Nenehatun Stadı’nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ta katıldı. Darıcalılarla şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Başkan Muzaffer Bıyık: “Mücadele ettiği Süper Amatör Ligi’nde rakibi Çayırovaspor’u mağlup ederek şampiyon olan Darıca Türkelispor takımımızla bir araya geldik. Başarılarıyla ilçemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, yükselme yolunda başarılar diliyorum.” Dedi.

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.