AK Parti, peş peşe seçim ofislerini açmaya devam ediyor

İki ilçede daha Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştiren AK Parti, Başiskele ve Körfez’de adeta gövde gösterisi yaptı. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen açılışlar mitinge dönüştü.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını ilçelerde aralıksız sürdüren AK Parti, diğer yandan da Seçim İrtibat Bürosu açılışlarını da sürdürüyor. Başiskele ve Körfez ilçelerinde Seçim İrtibat Bürolarını açan AK Parti, iki ilçede adeta gövde gösterisi yaptı. Parti teşkilatlarının ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı açılışlar mitinge dönüştü.

 

KÖRFEZ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

Körfez’de düzenlenen Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılık programında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus; “İlçelerimizdeki merkez seçim ofislerinin açılışlarına devam ediyoruz.

Her yerde olduğu gibi Körfez İlçemizde de halkımızın desteğiyle mitingi aratmayan bir açılış gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

BAŞİSKELE’DE COŞKULU AÇILIŞ

Başiskele Fatih Mahallesi’nde düzenlenen Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Akşam saatlerinde düzelenen açılışta gençler meşalelerle gecenin karanlığını aydınlığa çevirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.