Minikler, çocuk kulüplerinde eğlenerek öğreniyor

Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde eğitim alan minikler, hayata ve tarihe dair bilgileri eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

Çayırova Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 18:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi, gelecek nesilleri donanımlı bir şekilde yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Eğitime büyük önem veren bu doğrultuda Çocuk Kulüpleri’ndeki eğitimi yarım ve tam güne çıkaran Çayırova Belediyesi, gelecek nesilleri oluşturacak Çayırovalı miniklerin yarınlara daha bilgili ve daha donanımlı bir şekilde ulaşması için çaba sarf ediyor. Çayırovalı çocukların eğlenerek öğrenmesi için ilçedeki çocuk kulüplerinde birçok etkinlikler düzenleyen uzman eğitmenler, son olarak miniklere turşu kurmayı ve geçmiş çağlarda yaşamış canlıları daha iyi öğrenmeleri için programlar düzenledi.

 

RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

Atatürk Mahallesi’nde yer alan Çocuk Kulübü’nde eğitim gören minikler, hazırlanan etkinlikte yaklaşan kış ayları öncesinde turşu kurmanın keyfini yaşadı. Çayırovalı minikler, Yeşilçam’ın kült sinema filmi Bizim Aile’de yer alan efsane sirke ve limon sahnesine de atıfta bulundu. Ayrıca Özgürlük Mahallesi’nde yer alan çocuk kulübünde ise Çayırovalı minikler, Fosilleri İnceliyorum etkinliği ile dinazorları yakından tanıma şansı elde etti. Çocuk kulüplerinde gerçekleştirilen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.