CHP Darıca’da 100 Kişiyle Yürüdü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca’da 100 kişi ile yürüdü Çınaraltında toplandı. Katılımın azlığı şok etkisi yarattı. Darıcalı vatandaşlar yürüyüşü “Fiyasko” olarak nitelendirdi.

Siyaset Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Seçime bir gün kalan Darıca’da bir araya gelen az sayıda CHP’li yürüyüş yapmak istedi. Katılımın azlığı dikkat çekerken, vatandaşların yürüyüşe ilgi göstermemesi dikkat çekti. Bugün CHP Darıca ilçe örgütünde toplanan yaklaşık 100 kişilik CHP’li gurup, Teşkilattan Çınaraltı Meydanı’na kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüşe katılımın az olması CHP’de adeta şok etkisi yarattı. Katılımın az olması “CHP’liler kendilerine inanmıyor, güvenmiyor” yorumlarını beraberinde getirdi.

 

CHP DARICA’DA HEYECAN YOK

31 Mart seçimlerine bir gün kala partiler meydana inmeye başladı. CHP Darıca’da az sayıda kişiyle yürüyüş yapması “Heyecan yok” “Kazanma inançları yok” yorumlarını da beraberinde getirdi. Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçları ise şimdiden merak konusu oldu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.