Darıca'da Başladı!

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlerin yanında yer alan Darıca Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz YKS Hazırlık Kursu düzenliyor.

Darıca Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 12:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi Lise Akademisi bünyesinde düzenlenen kurslarda sınıf belirleme sınavının ardından dersler başladı.

Darıca Belediyesi, gençlerin eğitim yolculuğunda yanında olmaya devam ediyor. ‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlere yönelik örnek projeler geliştiren Darıca Belediyesi, üniversite hayallerinde de gençlerin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Darıca Belediyesi Lise Akademisi'nde mezunlara yönelik ücretsiz üniversite hazırlık kursu düzenleniyor. Toplamda 250 gencin başvurduğu Lise Akademi Grubunda sınıf belirleme sınavlarının ardından dersler başladı.

 

BIYIK: “BAŞARI ARTARAK DEVAM EDECEK”

Eğitim hayatlarında gençlere başarılar dileyen ve her fırsatta yanlarında olacaklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak her yıl gençlerimizin elinden tutmaya eğitim yolculuğunda onlara yol arkadaşlığı etmeye devam ediyoruz. Bu yıl da Lise Akademi grubumuzda ücretsiz YKS hazırlık kursları düzenliyoruz. Her yıl bünyemizde sınava hazırlanan gençlerimiz hayallerindeki üniversitelere yerleşiyor. İnanıyorum ki bu başarı artarak devam edecek. Üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.