Gebzeli Öğrenciler 4'üncü Oldu!

Gebze İLKÇEV Spor Kulübü-Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu Okçuluk Takımı Yıldız Kızlar İl 4.sü Oldu.

Gebze Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 11:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu okul sporları 2023-2024 eğitim-öğretim yılı geleneksel Türk okçuluğu yarışmaları Kocaeli Atletizm Pistinde gerçekleştirildi. Gebze İLKÇEV Spor Kulübü-Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu Okçuluk Takımı, Küçükler-Yıldızlar- Gençler A-B (Kız-Erkek) farklı kategorilerde yarıştılar.

Okçuluk yarışmalarında Gebze İLKÇEV Spor Kulübü-Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu Okçuluk Takımı Yıldız Kızlar İl Dördüncüsü oldu. Büyük coşku ve heyecana sahne olan geleneksel okçuluk yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokul Müdürü Serkan VAREN; “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca; Gebze İLKÇEV Spor Kulübü ile İzcilik-Okçuluk-Model Uçak branşlarında protokolümüz olduğunu, her branşta yarışmalara katılacağını ve dereceler almaya çalışacaklarını” ifade etti.

Okullar arası Okçuluk Yarışmaları madalya ve kupa töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.