Yeniden Refah'tan Gazetemize 10 Ocak Ziyareti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Darıca ilçe başkanı Fatih Çakır ve beraberindeki heyet Yeni Bölge Gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Darıca Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Fatih Çakır, Darıca Belediye başkan adayı Diş Hekimi Fatma Kurtuluş ve ilçe yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeni Bölge Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Muammer Karakaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdiler. Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Başkan Çakır:" Halkın bilgilendirilmesi adına çok kutsal bir görevi yerine getiren Gazeteci dostlarımızın bu özel gününü kutluyoruz. YRP Darıca olarak belediye başkan adayımız ile seçim çalışmalarına başladık. Bu bağlamda size de bir ziyaret gerçekleştirmiş olduk. İşlerinizde kolaylıklar diliyoruz."dedi. Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek YRP heyetine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.