Başkan Muzaffer Bıyık’tan 30 Ağustos Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Darıca Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Büyük Zaferlerin arkasında canla başla mücadele ederek canlarını feda eden kahramanların olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 26 Ağustos'ta başlayarak 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, şanlı tarihimizde yer alan en büyük kahramanlık destanlarından bir tanesidir. Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi 30 Ağustos’un arkasında da bağımsızlığı için canla başla mücadele ederek canlarını feda eden kahramanlarımız vardır. Bugün milletçe Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizden aldığımız ilhamla, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ışığında daha güçlü ve müreffeh bir gelecek için emin adımlarla canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.