GTO’dan Bir İlk Daha!

Gebze Ticaret Odası'ndan Bir İlk Daha. K Türü Yetki Belgesi Artık Odamız Tarafından Verilecektir.

Gebze Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 17:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üyelerine en iyi hizmeti en uygun koşullarda sunmayı ilke edinen Gebze Ticaret Odası (K) Türü Belge verebilme hususunda yetkili kılındı. Uzun süreden beri Odamız tarafından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan talep edilen bu belgeyi verebilme yetkisi, il odalarına tanınan yetki olması nedeniyle kabul edilmemekle beraber; Odamızın mevcut potansiyeli TOBB ve ilgili bakanlık tarafından takdir edilerek, Odamız K Belgesi verebilen sınırlı sayıdaki Odalardan biri konumuna gelmiştir. Bundan sonra üyelerimiz K belgesi almak için il merkezine gitmeden Odamızdan işlerini rahatlıkla halledebileceklerinin müjdesini Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş meclis toplantımızda tüm üyelerimize duyurmuş oldu.

 

GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen meclis toplantısında Oda faaliyetleri ile ilgili olarak konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş “Gebze Ticaret Odası olarak üyelerimizin her zaman yanında olduğunu, üyelerimize fayda sağlayacak çalışmalara hız kesmeden devam edileceğini belirtti. Odamız tarafından düzenlenen eğitimlere de değinen başkanımız “Yapay Zeka ve İş Dünyasına Yansımaları” eğitimi, “Yeşil Mutabakat Süreci” ve “Enerji Piyasalarındaki Son Gelişmeler” konulu eğitimleri üyelerimizle buluşturduğumuzu dile getirdi.  

 

Gebze Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Halit Yanıkkaya’nın “Küresel Değer Zincirleri ve Ekonomik Gelişmeler” hususunda bilgi aktarımında bulunduğu Meclis toplantımız deprem bölgesine yardım yapan üyelerimiz adına düzenlenen teşekkür belgesi töreni ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.