Gebze Bölgesinde Birinci Muzaffer Bıyık!

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde sürpriz sonuçlar ortaya çıkarken Kocaeli’de de 3 ilçeyi CHP kazandı. Gebze bölgesinde de AK Parti büyük oy kaybederken belediye başkanları arasında en fazla oyu ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık aldı.

Darıca Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oy kaybına uğrayarak elindeki birçok belediyeyi kaybetti. Kocaeli’de de İzmit, Derince ve Karamürsel ilçelerini CHP kazandı. Diğer ilçelerde de AK Parti ciddi bir oy kaybına uğradı.

 

Gebze Bölgesinde durum nasıl?

Kocaeli bölgesinde birçok ilçede AK Parti oy kaybı yaşarken AK Partinin kalesi olan Gebze bölgesinde de beklenen oylar sandığa yansımadı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda seçmen AK Partiye mesaj verdi.

 

İlk sırada Muzaffer Bıyık var

Gebze bölgesinde ortaya çıkan sonuçlara bakıldığında beklenildiği gibi halkta karşılığı olan isimlerin başında gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkanları arasında en çok oy alan isim olarak zirvede yer aldı.

 

Hangi başkan kaç oy aldı?

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık: Yüzde 39.7
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz: Yüzde 36.9
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi: Yüzde 36.3
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu: Yüzde 32.8

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.