Milli heyecan Darıca’da dev ekranda yaşandı

Darıca Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol takımının Sırbistan ile oynadığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçını Balyanoz Koyu’nda kurduğu dev ekranda canlı olarak yayınladı.

Darıca Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alanı dolduran yüzlerce vatandaş final maçını heyecanla izlerken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da maç sonrası şampiyonluğu Darıcalılarla kutladı.

Darıca Belediyesi, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olduğu Sırbistan karşılaşmasının heyecanını, kurduğu dev ekran ile Darıcalılara yaşattı. Balyanoz Koyu’nda yüzlerce Darıcalı ile birlikte final maçını izleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, maç sonrası şampiyonluğu vatandaşlarla birlikte kutladı. Final maçına Darıcalılar oldukça yoğun ilgi gösterirken yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla büyük bir coşku yaşadı.

 

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Final maçını baştan sona vatandaşlarla birlikte heyecanla takip eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, maçın bitmesiyle birlikte şampiyonluğu Darıcalılarla birlikte kutladı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çok önemli bir başarı elde ederek herkesi gururlandırdığını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, şampiyon takımı tebrik ederek “Türkiye’nin kızları voleybolda tarih yazmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Milletler Kupası şampiyonluğunun ardından Avrupa Şampiyonluğu çok anlamlı ve gurur verici bir sonuç oldu. Bizler de bu heyecanı vatandaşlarımızla yaşamak için Bayramoğlu’nda dev ekranda hep birlikte izledik. Maç sonu yaşanan sevinç çok özeldi. Türk milleti olarak bu tarz sonuçlara ihtiyacımız var. Cumhuriyetimizin 100. yılında bizleri gururlandıran filenin sultanlarının Avrupa Şampiyonluğunu bir kez daha gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.