Darıca’da Sivrisineklere Karşı Etkin Mücadele

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalar yürüten Darıca Belediyesi, yaz aylarında artan sivrisineklerle etkili bir şekilde mücadele sürdürüyor.

Darıca Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi, vatandaşların sivrisinek sorunu yaşamaması için yoğun mesai yapıyor. Yaz aylarında artan sivrisineklere karşı farklı yöntemlerle etkili bir mücadele yürüten Darıca Belediyesi, birçok noktada ilaçlama çalışması yaparak sivrisinek oluşumunun da önüne geçmeye çalışıyor. Vatandaşların yaz aylarında sivrisinek sorunu yaşamaması ve rahat bir yaz geçirmesi amacıyla bütün mahallelerde düzenli olarak ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yürüten Darıca Belediyesi, hem sivrisineklerin çoğalmasının önüne geçiyor hem de vatandaşların daha mutlu bir yaz geçirmesini sağlıyor.

 

 

AMAÇ SİVRİSİNEKSİZ BİR YAZ

Darıca Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli periyotlar dahilinde her mevsimde düzenli olarak ilaçlama çalışması yürütülürken yaz mevsiminde ise daha yoğun mesai harcanıyor. Özellikle vatandaşların çöp konteynırları gibi toplu kullanım alanları başta olmak üzere dezenfekte edilirken bunun yanı sıra pire ilaçlama, karasinek ilaçlama, sivrisinek larva tespiti ve ilaçlama çalışmaları ve genel haşere ilaçlamaları sıklıkla yürütülüyor. Gece gündüz canla başla çalışan ekipler, Darıcalıların sivri sineksiz bir yaz geçirmesi için mücadele ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.