Gebze Ticaret Odası’ndan Hal Ziyareti

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş Üyelerinin sektörlerinde yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek için gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Gebze Yaş Sebze ve Meyve Haline bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gebze Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 19:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gebze Hal Esnafımıza ziyaretinde Sebze ve Meyve Hal Derneği Başkanı ve aynı zamanda Meclis Üyemiz Zafer Koçak, Başkan Yardımcıları Sn. Ziyaettin Erattır ve Sn. Fariz Toktaş eşlik etti.

Hal esnafımızın sektörlerinde yaşadığı; çalışma koşullarının iyileştirilmesi, personel bulunmaması ve ulaşımda yaşanan bazı sıkıntıların dile getirildiği görüşme sonrası üye işyerleri ziyaret edilerek bereketli ve hayırlı kazançlar diledik.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.