Diliskelesi Spor'a moral yemeği

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nı BAL liginde temsil edecek olan Diliskelesi Spor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Çayırova Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2023/2024 sezonunda Dilovası'nı BAL liginde temsil edecek Diliskelesi Spor teknik ekip ve futbolcuları sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler. Organizasyona katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; gençlere moral aşıladı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar, "Zorlu süreçlerden geçerek Süper Amatör Lig'den BAL ligine çıkan ekibimiz Dilovası'nı temsilen ederek, adını yeni bir şampiyonluğa daha yazdırmak için mücadelesini sonuna kadar verecektir. Biz teknik ekip ve futbolcular olarak buna inanıyoruz. Şampiyonluğa aday bir ekip kurduk. İnşallah hak ederek yeni bir şampiyonluğun sevincini hep birlikte yaşayacağız. Diliskelesi Spor'umuzun mücadelesine yakınen şahitlik eden, Belediye Başkanlığı öncesi de her zaman destek veren Başkanımıza yine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

İLÇEMİZ SPOR İLE ANILSIN

Başkan Şayir ise yaptığı konuşmasında "Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimize ve spora büyük önem verdik. Yeni halı sahalarımız, kapalı spor tesislerimiz, yüzme havuzlarımız olsun birçok alanda yeni tesisler açarak gençlerimizin spora yönelmesinde önem verdik. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi ve en iyi şartlarda spor yapabilmeleri için bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Önümüzde ki sezon ilçemizi BAL liginde temsil edecek olan Diliskelesi Spor'umuzun yeni sezonda alacağı başarılar bizler için çok önemlidir. Ben kulüp Başkanımız Sinan Yaşar'a teknik ekibine ve futbolcularına güveniyorum. Sizden ricam fair play içerisinde mücadelenizi vermenizdir. Biz istiyoruz ki; ilçemiz, eğitim ve spor ile anılsın. Sizlerin başarısı çocuklarımıza örnek olacaktır. İlçemizi dışarıda temsil edecek olan sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.