Buray, Darıca’da müzik dolu bir gece yaşattı

Birbirinden farklı etkinliklerle birçok ünlü ismi Kocaelili vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray’ı Darıca'da sevenleri ile bir araya getirdi.

Darıca Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 10:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Buray konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Olmadı”, “Senin Yüzünden”, “Sen Sevda mısın”, “Deli Kız”, “Alaz Alaz” gibi en sevilen şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir gece yaşatan Buray, sahne performansıyla göz doldurdu.

 

DARICA’DA UNUTULMAZ BİR GECE

Kendisini dinlemeye gelen genç hayranlarına şarkılarını seslendiren Buray, muhteşem performansıyla sevenlerine unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatırken, müzikseverler de danslarıyla başarılı sanatçıya eşlik etti. 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkulu bir şekilde sevenleriyle birlikte kutlayan Buray, Darıca Millet Bahçesi’nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

UYSAL, BÜYÜKAKIN’IN SELAMINI İLETTİ

Alanda bulunanlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “26 Ağustos 1071’de Malazgirt’te yurt edinilen bu topraklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile mühürlenmiştir ve ebediyen bizim olmuştur. Bu zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve hürmet ile anıyorum. Bu güzel Zafer akşamında sizlerle sevgili Buray’ı bir araya getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın için bir alkış rica ediyorum” dedi.

 

 

 

BIYIK: SİZLER ADINA TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konserde Darıcalı hemşerilerine seslenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. Darıca Millet Bahçesi’nin Darıca’ya kazanımlarından ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Bıyık, “Sevgili gençler içerisinde bulunduğumuz millet bahçesi eskiden askeri bir birlikti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibi ile bizler burayı sizlere açtık. Ben sizler adına Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdi görüyoruz ki ne kadar da doğru bir iş yapmışız. Aslolan milletin evlatlarına, milletin mekânını açmış olduk. Sizleri burada tebessüm ederken görmek çok güzel. Buray kardeşimize de konserinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Uysal, Buray’a çiçek takdim ederken, Bıyık da başarılı sanatçıya Darıca’nın simgesi olan Gönül Birliği Kapısı maketi hediye etti.

 

SEKA PARKA FETTAH CAN GELİYOR

Kocaeli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir bu kez sevilen sanatçı Fettah Can’ı 30 Ağustos Çarşamba günü (Bu akşam) saat 21.00’de İzmit Sekapark Uçurtma Tepesinde sevenleri ile buluşturacak. Can, en sevilen şarkılarını Kocaeliler için söyleyecek.

 

Yorumlar (1)
Özkan
31.08.2023 10:38
30 Ağustos Zafer Bayramında Darıca sahilinde Belediye Başkanı,Kaymakam protokol yok Darıca' da 30 Ağustos kutlaması yapılmadı. Yazıklar olsun!!! 29 Ağustos Millet bahçesi derseniz; Baram 30 Ağustos hatırlatırım! 29 Ağustos Bayram değil.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.