LG’nin Brandshop Mağazası Gebze Center’da Açıldı

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, marka karmasını genişletmeye devam ediyor. 2019 yılından bu yana hızlı bir şekilde genişlemeye başlayan LG Brandshop’un yeni mağazası Gebze Center’da açıldı.

Gebze Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 15:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fiba CP’nin yönetim faaliyetlerini yürüttüğü Gebze Center, marka karmasına tüketici elektroniğinde dünya lideri bir marka olan LG Electronics’i de dahil etti. 2019 yılından bu yana hızlı bir şekilde genişlemeye başlayan LG Brandshop ağına son olarak Gebze Center’da açılan LG Brandshop Gala mağazası katıldı.  

 

LG Electronics, Gebze’de LG Brandshop mağazası açarak tüketicileri son teknolojiye sahip LG ürünlerini yerinde görmeye davet ediyor. LG tüketicilerinin yanı sıra, tüm teknoloji severlerin ileri teknolojiye sahip, tüm dünyadan kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine yanıt vermek üzere geliştirilmiş ürünleri yakından görmelerine ve incelemelerine imkan sağlayan LG Brandshop mağazaları, Gebze Center’da adeta birer buluşma noktası haline geliyor. Kullanıcıların kaliteli bir yaşam sürmelerine ve değerli anların tadını çıkarmalarına aracı olan ürünlerin sergilendiği LG Brandshop mağazasını ziyaret edenler, hayatlarını kolaylaştıracak ürünleri yakından görmenin yanı sıra, LG’nin çevre ve sürdürülebilirlik adına gerçekleştirdiği çalışmalar ve ürünler hakkında da bilgi sahibi olabilecek. 

 

Hem Gebze hem de çevresindeki ilçelerin kültür ve alışveriş merkezi olan Gebze Center; marka çeşitliliği, geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmetlerinin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.