Başkan Çiftçi, Çayırova’yı karış karış geziyor

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, saha programları kapsamında ilçenin tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 21:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart Mahalli ve İdari Seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, SKM programları kapsamında Çayırova’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretleri, dernek ziyaretleri, ev ziyaretleri, taziye ziyaretleri davetler, özel programlar ve çay ocağı ziyaretleriyle Çayırovalı hemşehrileriyle bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Çiftçi, Pazar günü boyunca dur durak bilmedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte sürekli sahada olan Başkan Çiftçi ve beraberindeki heyet ilk olarak sabah namazıyla başladıkları saha çalışmaları ziyaretlerine, daha sonra Bayburt Adabaşı Köyü Derneği’nde gitti.

 

 

 

BİRÇOK PROGRAMA KATILDI

Yeni Yüzyıl Yeni Kocaeli sloganıyla yeni projelerini kamuoyuna duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın beyanname sunumunu da yerinde takip eden Başkan Çiftçi, İlyas Yaya’nın cenaze namazına da katılım sağlayarak, Yaya ailesine taziyelerini iletti. Cumhur İttifakı kurmaylarıyla beraber, Menderes Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlar ile belediye sosyal tesislerindeki Çayırovalılarla karanfil dağıtımı gerçekleştiren Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği sandık müşahitleri toplantısında, sandık görevlileriyle buluştu. Sarıdede ve Akkuş’la beraber Çayırova Tokatlılar Derneği’ne giden Başkan Çiftçi, Giresun Dereli Eğri Ambar Köyü Derneği’nin beraberlik ve dayanışma gecesine de katılım gösterdi. Son olarak ev ziyaretlerinde ilçe sakinleriyle buluşan Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinleriyle her an iç içe olmaya devam edeceklerini aktardı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.