Gebze’de 2. Oturum Tamamlandı

Gebze Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu, kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu, kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu, yoklama ve bir önceki oturuma ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başladı. Meclis oturumunda, gündemde yer alan 2024 Mali Yılı Performans Programı taslağına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğuyla; belediyeye ait 2024 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve buna bağlı olarak gelir tarifesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğuyla; kurumsal kodlar arasında aktarma yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ise yine oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı. Alınan kararların Gebze’ye hayırlı olması temennisini paylaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını da cevaplandırdı. Gebze Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı 1 Kasım Çarşamba günü saat 15’te toplanacak. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.