Darıca’da Spor Okulları’nda Coşkulu Kapanış

Darıca Belediyesi’nin çocukların yaz tatili boyunca sporla eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak üzere hayata geçirdiği Spor Okulları’nda bu yıl 9 branşta 4 bin 522 öğrenci eğitim aldı.

Darıca Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 18:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sporu ve sporcuyu önemseyen, ilçenin spor kenti olması adına birçok projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi'nin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Spor Okulları coşkulu bir kapanış töreniyle sona erdi. Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Spor Okulları'nda Darıcalı çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkardılar. Kapanış programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

9 BRANŞTA 4 BİN 522 ÖĞRENCİ

7-14 yaş arası genç ve çocukların başvurduğu ücretsiz yaz spor okullarının kapanışı coşkulu bir törenle gerçekleşti. Taekwondo, halk oyunları, voleybol, basketbol, eğlenceli atletizm, okçuluk ve futbol gibi 9 farklı branşta düzenlenen spor okullarında 4 bin 522 öğrenci eğitim aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Darıca Belediyesi Yaz Spor okullarında eğitim alan öğrencilere hediyeler takdim edildi.

 

 

DARICA’NIN GENÇLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Yaz Spor Okulları’nın kapanış törenine katılan ve eğitim alan çocuklarla sohbet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spor kenti Darıca anlayışıyla çalıştıklarını ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için imkanlarımızı sonuna kadar sunuyoruz. Gençlerimizin hizmetine sunduğumuz spor komplekslerimizle, eğitim tesislerimizle onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz.  Darıca Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Ana amaçlarımızdan biri Darıca’da her çocuğumuzun, her gencimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.