Başkan Büyükgöz'den Başhekime Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç. Dr. Arif Emre’ye hayırlı olsun ziyareti.

Darıca Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 11:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr.Arif Emre’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Başhekim Emre’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette hastane içi iş ve işleyişi ile bölge halkına daha kaliteli bir sağlık hizmeti verebilmek için neler yapılabileceğine dair fikir alışverişi de yapıldı.
 
  Başhekim Emre, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’e  teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.