Gebze'de ‘Mahallemde Sinema Var’ Etkinliği Sürüyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda mahallelerde başlatılan ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri kapsamında Güzeller Mahallesi’nde düzenlenen film gösterimine çocukların ilgisi hayli yoğun oldu.

Gebze Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 20:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze’de ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda 22 mahallede başlatılan ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri kapsamında Güzeller Mahallesi’nde düzenlenen film gösterimine çocukların ilgisi hayli yoğun oldu. Her akşam bir mahallede düzenlenen Mahallemde Sinema Var etkinliklerinde birbirinden güzel çizgi-sinema filmlerini aileleriyle birlikte izleyen çocukları yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklar tarafından sevgi seliyle karşılandı.

 

 

ÇOCUKLARIN BAŞKAN AMCASI

Kendisini karşılayan ve alanı dolduran çocuklarla birlikte çizgi-sinema filmini izleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, iyi eğlenceler diledi.  Film gösterimi öncesi Hacivat- Karagöz oyununu izleyen Gebzeli çocuklara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sinema gösteri öncesi çocuklar ve aileleriyle bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Gebze Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mahallemde Sinema Var etkinliği programına belediyenin internet sitesi https://www.gebze.bel.tr/etkinlik/mahallemde-sinema-var_424.html

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.