Dilovalı Çocuklar Tiyatroya Doydu

Dilovalı çocuklar, Dilovası Belediyesi kültür, sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu iki gün boyunca sergilenen “Kırmızı Başlıklı Kız” ve “Haylaz Mojo” tiyatro gösterisiyle doyasıya eğlendiler.

Kültür-Sanat Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediyesi; Dilovalı çocukların gelişimine katkı sunmak için hafta sonu iki gün boyunca çocukları güzel bir tiyatro gösterisiyle buluşturdu.  

 

DİLOVALI ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ 

Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde hafta sonu ikişer seans halinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar için Kırmızı Başlıklı Kız ve Haylaz Mojo isimli çocuk tiyatroları sahnelendi. Ücretsiz etkinliği ilgiyle izleyen çocuklar, iki gün boyunca düzenlenen gösterilerde doyasıya eğlendi.  

 

 

GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZLA AYDINLANACAK 

Tiyatro gösterilerini çocuklarla birlikte izleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, çocuklara hitaben kısa bir konuşma yaparak, göreve geldikleri günden bu yana Dilovası’nın ve çocukların geleceğini düşünerek yatırım yaptıklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim birinci önceliğimiz oldu. Geleceğimiz eğitimli çocuklarımızla aydınlanacak bunu biliyoruz. Ayrıca çocuklarımızın geleceğine yönelik yatırımlar yaptık. Montosorri sınıfları, teknoloji sınıfları, spor salonları, kütüphaneler, kültür gezileri, sinema ve tiyatro gösterileri gibi birçok hizmeti geleceğimiz çocuklarımız için yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.  

 

VELİLERDEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR 

Çok sayıda çocuğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterilerine katılan velilerde tiyatro gösterileri sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibine teşekkür ettiler. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.