Çayırovalılar, 'Süt Kardeşler'i hep birlikte izledi

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Nostalji Sineması etkinliğinin ikincisi Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Çayırovalılar, Yeşilçam klasiği olan ‘Süt Kardeşler’i hep birlikte izledi.

Çayırova Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 06:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçede yaşayan vatandaşların kültür ve sanat yaşantısına dokunacak çalışmaları bir bir hayata geçiren Çayırova Belediyesi, ‘Açık Hava Nostalji Sineması’ etkinliklerinin bir yenisine daha imza attı. Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlikte, ilçe sakinleri, bir Yeşilçam klasiği olan ‘Süt Kardeşler’ filmini ay ışığı altında, açık havada izlemenin keyfine vardı. Açık hava sinema etkinliğine katılan vatandaşlara, Çayırova Belediyesi tarafından mısır da dağıtılırken, başrollerinde Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe’nin olduğu ‘Süt Kardeşler’ filmi etkinliğe gelen Çayırovalıları kahkahalara boğdu.

 

 

 

“KEYİFLE İZLEDİK”

Açık hava nostalji sineması etkinliğinde Çayırovalıları yalnız bırakmayan Başkan Çiftçi, “Açık havada nostalji yolculuğumuza devam ediyoruz. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Halit Akçetepe gibi usta oyuncuların rol aldığı "Süt Kardeşler" sinema filmini Çayırovalı hemşehrilerimizle birlikte Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi’nde keyifle izledik. Bu güzel yaz akşamında bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize yoğun katılım sağlayan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.