KPSS-2023/1 İçin Tercihler Başladı

ÖSYM, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınmasına yönelik KPSS-2023/1 Tercih Kılavuzu yayımladı.

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacağı duyurulurken, adayların KPSS-2023/1 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişilebileceği bildirildi.

Adayların bugün başlayan tercihlerini 13 Temmuz saat 23.59'a kadar yapabileceği belirtildi.

Tercih işlemleri, Ek'te yer alan KPSS-2023/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılabiliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.