Çayırova’da Afet İşleri Müdürlüğü Kuruluyor

Çayırova Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında belediye bünyesinde afet işleri müdürlüğü kurulmasına oybirliği ile karar verildi.

Çayırova Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çayırova Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında belediye kültür salonunda gerçekleşti. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan toplantıda Başkan Çiftçi,  meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevapladı. Toplantıda gündemde yer alan 6 madde karara bağlandı. Toplantının 5.Gündem maddesinde yer alan Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması kararı meclisten oy birliğiyle geçti. Bu gündem maddesi ile ilgili konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “ Bu gündem maddesiyle aslında kısaca şunu söylemem gerekiyor. Afet İşleri Müdürlüğü diye bir birim oluşturacağız inşallah. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları o birimde birleştirip o şekilde çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.