Darıca'da Bir Proje Daha Hızla Yükseliyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın seçim beyannamesinde söz verdiği ve yapımına başlanılan Emek Mahallesi Çok Amaçlı Kapalı Pazar Alanı hızla yükseliyor.

Darıca Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News
 
Emek Mahallesi Çok Amaçlı Kapalı Pazar Alanı çalışmalarını yerinde ziyaret eden ve bilgi alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kapalı pazar alanının kısa sürede tamamamlanacağını ve bölge büyük değer katacağını dile getirdi. 
Başkan Muzaffer Bıyık Çok Amaçlı Pazar alanıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: " İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile Darıca'mızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz.
Emek Mahallemizde yapımına hızla devam ettiğimiz Çok Amaçlı Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulunduk.
3 Bin 200 m² inşaat alanı, 2 Bin 600 m² otopark alanı, 600 m² Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezi’ni içerisinde barındıracak 22 Milyon TL’lik bu projeyi seçim beyannamemiz dışında gerçekleştiriyoruz.
İlçemize ve Emek Mahallemize hayırlı olsun."
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.