Darıca’da Kültür Sanat sezonu açıldı

Darıca’da yaşayan 7’den 70’e bütün vatandaşların kültür ve sanatla buluşması amacıyla çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, yeni dönem kültür sanat sezonunu görkemli bir törenle açtı.

Darıca Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 12:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sevilen sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın gösterisi ile başlayan sezon öncesi açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dolu dolu bir kültür sanat yılı hazırladıklarını söyledi. Darıca Belediyesi, yeni dönem kültür sanat sezonu için açılış töreni düzenlendi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılışa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe protokolü ile sanatseverler katıldı. Açılış programı öncesi müzik dinletisi ve kokteyl düzenlenirken ardından ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz ve ekibi ‘Kumpanyada Curcuna’ isimli gösteriyi sahneledi.

 

BIYIK: “DOLU DOLU BİR KÜLTÜR SANAT YILI OLACAK”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı selamlama konuşmasında kültür sanat şehri için çalıştıklarını ifade ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Salonların dolu olmasını istediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak 7’den 70’e herkese hitap eden dolu dolu bir kültür sanat yılı hazırlıyoruz. Açılışı da sevilen sanatçımız Cengiz Küçükayvaz ve ekibiyle yapıyoruz. Salonun dolu olması doğru yolda olduğumuzu gösteriyoruz. Sanat sevdalıları bu salonları doldurdukça biz daha iyi programlar yapmak için çalışacağız. Yeni sezonumuz tüm sanatseverlere hayırlı olsun” dedi.

 

 

DARICALILAR EĞLENCELİ BİR AKŞAM GEÇİRDİ

Konuşmaların ardından sevilen sanatçı Cengiz Küçükayvaz ve ekibi ‘Kumpanyada Curcuna’ isimli gösteriyi sahneledi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da gösteriyi izlerken Darıcalılar unutulmaz bir akşam geçirdi. Cengiz Küçükayvaz ‘İbiş’ karakteriyle izleyenleri kahkahaya boğarken uzun süre alkış aldı. Programın sonunda Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Cengiz Küçükayvaz’a hediye vererek teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.