Başkan Bıyık’tan Hacı Ziyaretleri

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren Darıcalı vatandaşları ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Darıca Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gece gündüz demeden 7/24 vatandaşların içinde olmaya özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalı vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Hasta ve yaşlı ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren vatandaşları da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunuyor. Kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirerek evlerine dönen Darıcalıları yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, “Rabbim dualarınızı kabul, ibadetlerinizi makbul eylesin. Rabbim bu kutlu yolculuğunuzu ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. Yüce Allah, herkese bu duyguyu nasip etsin” dedi. Darıcalı vatandaşlar da kendilerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan Başkan Muzaffer Bıyık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.