Bıyık: ‘İstikametimiz Her Zaman Millete Hizmet Oldu’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mayıs seçimleri için kapı kapı gezmeye devam ediyor.

Darıca Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 13:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşlara Türkiye yüzyılını ve seçimlerin önemini anlatan Başkan Muzaffer Bıyık, “AK kadrolar olarak Cumhurbaşkanımız öncülüğünde istikametimiz her zaman milletimize hizmet oldu. Bundan sonra da öyle olacak” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mayıs seçimleri öncesi saha çalışmalarında vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Muzaffer Bıyık, gittiği her yerde Türkiye yüzyılını ve seçimlerin önemini anlatıyor.

 

 

MİLLETİMİZE HİZMET AŞKIMIZ DEVAM EDECEK

Vatandaşların her yerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye gösterdiği  teveccühlerin sandığa yansıyacağını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “AK kadroların kurulduğu günden itibaren istikameti hep millete hizmet oldu. İnanıyorum ki bu istikamet hiçbir zaman şaşmayacak. Cumhurbaşkanımızın de her zaman vurguladığı gibi bizler millete efendi değil hizmetkar olmak istiyoruz. 14 Mayıs’tan sonra da bu hizmet aşkı devam edecek ve milletimiz için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.