Gebze Şampiyonluğu Kutladı

Gebze Belediyesi Ampute FK takımı girdiği maçlardan namağlup ayrılarak süper lige yükseldi. Takımın başarısı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonluk kutlaması ile kutlandı.

Spor Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Namağlup şampiyonlukla adını süper lige yazdıran Gebze Belediyesi Ampute Futbol Kulübü için düzenlenen şampiyonluk kutlamasına, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, futbolcular, teknik heyet ve Gebzeliler katıldı

Gebze Belediyesi Ampute FK takımı girdiği maçlardan namağlup ayrılarak süper lige yükseldi. Takımın başarısı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonluk kutlaması ile kutlandı. Ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in yanı sıra kutlama programa GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Resül Tat, ilçe protokolü, kulüp başkanı Satılmış Akkaş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet katıldı. 

 

 

SPORUN HER DALINDA BAŞARILI SPORCULAR

Metin Oktay Stadyumunda düzenlenen kutlama programa öncesi şampiyon Gebze Belediyesi Ampute Futbol Kulübü’nün futbolcuları ve teknik heyet otobüsle şehir turu atarak Gebzelileri selamladı. Şehir turunun ardından stada geçen futbolcular, ilçe protokolü ve Gebzelilerle birlikte şampiyonluk coşkusunu paylaştı. Kutlamalar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gerçekten bugün mutlu bir günü yaşıyoruz. İki yıl önce bir serüven başlattık ve Ampute spor takımımızı kurduk. İkinci yılda namağlup şekilde süper lige yükseldik. Peki sadece bu dalda mı hazırlık yaptık? Hayır, diğer taraftan voleybol takımızı da aynı şekilde, okçuluk, satranç ve güreş takımlarımız da kendilerini hızlı şekilde yukarılara taşıyor.

 

 

SPORCU GENÇ SAYISI 75 BİNE YÜKSELECEK

Göreve geldiğimiz gün bir tane lisanslı sporcumuz yoktu. Şu an da 120 civarında Gebze Belediyesi lisanslı sporcusu bulunuyor. Her evladımız bir spor dalıyla uğraşsın istiyoruz. Onları sokaktaki tehlikelerden korumak istiyoruz. Bu nedenle Gebze Belediyesi olarak altyapıyı yaygınlaştıracağız. Yılsonu itibariyle ise günlük spor yapabilen genç sayısı 75 bine yükselecek” ifadelerini kullandı. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Spor hepimize lazım hatta o kadar lazım ki ruhi bunalıma giren ve sıkıntıya düşen kim varsa spora başlarsa onu atlatır. Çünkü ruh sağlığımızla bedensel sağlığımız birbiriyle çok yakın ilişkide birbirinden birinde bir aksaklık olursa diğeri de mutlaka bu durumdan etkileniyor. O nedenle engelliymiş engelli değilmiş spor bunları dinlemiyor. Örneği Ampute takımımız.

 

 

TEFO VE SEKO’DAN UNUTULMAZ KONSER

Hepimize örnek olacak nitelikte. Engellilik spora mani değil. Bunun farkında olan ve destekleyen spor teşkilatlarımıza ve yöneticilerimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” KASKF Başkanı Murat Aydın da konuşmasında Gebze Belediyesi Ampute Futbol takımını başarılarından ötürü tebrik etti. Konuşmaların ardından şampiyonluk kupasını, futbolcular ve ilçe protokolü birlikte kaldırdı. Törenin ardından gençlerin sevdiği sanatçılar Tefo ve Seko stadı dolduran ve şampiyonları yalnız bırakmayan Gebzelilere muhteşem bir konser verdi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.