Neslimizin İhyası İçin Çalışıyoruz

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinleriyle proje turlarında buluşmaya devam ediyor. Proje turunda konuşan Başkan Çiftçi, “Neslimizin ihyası için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Çayırova Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 18:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova’nın geleceği için birçok projeyi ilçeye kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, proje turu kapsamında ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenli olarak devam eden proje turlarında, Çayırovalılara tamamlanmış ve yapımı devam eden eserleri yerinde gösteren Başkan Çiftçi, ilçe sakinlerinin de takdirini topluyor. ‘Yeni Vizyon Yeni Çayırova’ anlayışıyla ilçeye kazandırılan büyük projeler de Çayırovalıların beğenisini kazanıyor. Tura katılan ilçe sakinleri, program sonunda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor.

 

BİN 300 ÇOCUĞA OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Proje turunda açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, eğitime çok önem verdiklerini dile getirerek şunları aktardı; “Bizim önceliğimiz neslimizin ihyası ve bu noktada çalışmalar ürettik. Biz bilgi evlerinde çocuklarımızın anaokulundan başlayıp, üniversite dönemine kadar olan süreçlerinde her türlü imkanı sunuyoruz. Bilgi evlerimizde çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmesi için çalışma yapıyoruz. Bu sene çocuk kulüplerimizde bin 300 çocuğumuza okul öncesi eğitim verdik.

 

“7 YENİ OKUL ALANI OLUŞTURDUK”

Biz eğitime yatırım yapmayı tercih ediyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımın meyvesini 10 yıl, 15 yıl sonra alacağız ve bunu çok önemsiyoruz. İlçemize çok büyük iki kütüphane kazandırdık. Bununla beraber Çayırova’mıza yeni okul alanları üretiyoruz. Biz 4,5 yılda 7 okul arsası oluşturduk. Gelecekte oluşabilecek okul alanı için çalışmalarımız devam ediyor”

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.