Başkan Çiftçi, “İlçemizi halı sahalarla donatıyoruz”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki çocukların ve gençlerin daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için inşa edilen ve yapımı devam eden halı sahaları yerinde inceledi.

Çayırova Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 20:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çayırovalı çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine önem veren, bu bağlamda da ilçedeki spor alanlarının sayısını ve niteliklerini arttırmak adına önemli çalışmalara imza atan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden halı sahaları yerinde inceledi. İlçedeki muhtelif noktalarda toplamda 12 halı sahayı ilçeye kazandırmak adına harekete geçen Çiftçi, 6 halı sahanın tamamlanarak kullanıma açıldığını, inşaatı devam eden 6 halı sahanın da bir ay içerisinde vatandaşların kullanımına açılacağını belirtti. Halı sahalardan çocukların, gençlerin ve ilçedeki sporsever yetişkinlerin faydalanacağının altını çizen Başkan Çiftçi, konu hakkında şunları dile getirdi;

 

6 HALI SAHA TAMAMLANDI

Çayırova’mıza kimlik kazandıracak eserler yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve sporsever yetişkinlerimizin faydalanabileceği halı sahaları ilçemizin uygun yerlerinde inşa ediyoruz. Toplamda 12 halı saha hedefimiz vardı. Bunların 6 tanesini tamamlayıp hizmete açtık, bir ay içerisinde de diğer 6’sını tamamlayacağız ve ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın faydalanması için halı sahalar yapmış olacağız.

 

“HEDEFİMİZ DAHA YAŞANILABİLİR ÇAYIROVA”

Bizim hedefimiz, daha yaşanılabilir bir Çayırova inşa etmek ve bu çalışmaları yaparken de neslin ihyasını ihmal etmemek. Bu noktada çocuklarımızın fiziksel gelişimini çok önemsiyoruz. İlçemizde ikinci kapalı spor salonunun inşaatına başladık ve hızla ilerliyoruz. Gençlik Merkezi inşaatımızı tamamladık, iç tefrişatı ve çevre düzenlemesini yaptıktan sonra hizmete açacağız. İlçemizin birçok farklı noktasında halı sahaların inşaatını tamamladık. İnşaatı devam eden sahaların bitmesiyle de toplamda 12 halı sahayla ilçemizi donatmış olacağız. Hedefimiz, zihinsel ve fiziksel gelişimini tamamlamış bir nesil inşa etmek ve bu çerçevede durmak bilmeden, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.