Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde üstyapı çalışması

Dilovası Büyükşehir ekipleri, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’ndeki Mehmet Güner ve Erdoğanlar Caddesi ile Bilgi Sokakta üstyapı çalışması gerçekleştirdi.

Dilovası Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 06:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Ulaşımda üstyapı çalışmaları ile vatandaşların seyahat konforunu arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki faaliyetlerini olanca hızıyla sürdürüyor. Buna göre Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Dilovası ilçesi Tavşancıl Mahallesi’nde Mehmet Güner ve Erdoğanlar Caddeleri ile Bilge Sokakta üstyapı çalışması gerçekleştirdi.

 

ASFALT SERİLDİ, KALDIRIM İMALATLARI YAPILDI

İş kapsamında Tavşancıl Mahallesi’nin Mehmet Güner Caddesi’ndeki 530 metrelik kısma 950 ton aşınma asfalt, Erdoğanlar Caddesi’nin 940 metrelik kısmına bin 100 ton asfalt, Bilge Sokağın ise 740 metrelik kısmına 2 bin 100 ton binder ve aşınma asfalt serimi yapıldı. Bilge Sokağın her iki tarafına da kaldırım imalatı yapılırken Mehmet Güner ve Erdoğanlar Caddelerinin tek tarafına kaldırım inşa edildi. Daha önce her iki caddede altyapı çalışmalarından dolayı bozulmalar meydana gelmişti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.