Darıca’da Çocuk Festivali Başladı

Darıca Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Çocuk Festivali düzenledi. 5 gün sürecek festivalde binlerce çocuk doyasıya eğlenecek.

Darıca Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 20:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi tarafından, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan Çocuk Festivali düzenliyor. Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival binlerce çocuğun katılımı ile start aldı. Çocuklar kendileri için hazırlanan alanda gönüllerince eğlendi. Oyun parkları, survivor parkuru, sihirbaz gösterileri, jonklör ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı festivalde çocuklar 5 gün boyunca eğlenceye doyacak.

 

 

BAŞKAN BIYIK ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Festivalin ilk gününde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çocukları yalnız bırakmadı ve mutluluklarına ortak oldu. Darıca Belediyesi olarak çocukların bayramlarını en güzel şekilde yaşamaları için çalıştıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Türk Milletinin iradesini temsil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçemizde çocuklarımızla birlikte en güzel şekilde kutlamak için dolu dolu bir festival düzenledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günü geleceğimizin teminatı ve milli egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Bizler de çocuklarımızla birlikte bayramı en güzel şekilde yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı Çocuk Festivali’nde bekliyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.