Dikkat! Vaka Sayıları Artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üst solunum yolu enfeksiyonlarının artış yaşandığını duyurarak, risk grubundaki insanların gribal enfeksiyonları ciddiye alması gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak, üst solunum yolu enfeksiyonlarının, grip, nezle gibi şikayetlerin arttığı bir dönemde olunduğunu açıkladı.

Rahatsızlıklarının çoğunun virüs kaynaklı olduğunu, istirahat ve semptomatik tedaviyle iyileşildiğini belirten Bakan Koca, "Fakat bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda, yaş gibi sebeplerle risk grubunda olan kişilerde söz konusu gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır." diyerek vatandaşları uyardı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1745400177286930648

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.