Başkan Çiftçi, “Eser ve Hizmet Dolu Bir Yılı Daha Geride Bıraktık”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yayımladığı mesajla Çayırovalıların yeni yılını kutladı.

Çayırova Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalıların yeni yılını tebrik etti. 2024 yılına girmeye hazırladığımız şu günlerde bir mesaj yayımlayarak, Çayırovalıların yeni yılını kutlayan Başkan Çiftçi, 2023 yılında ilçeye güzel eserler kazandırdıklarını dile getirdi. Başkan Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Çayırovalı kardeşlerim, eser ve hizmet dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2023 yılında da ilçemizde birbirinden güzel hizmetlere imza attık. Daha mutlu ve huzurlu bir Çayırova için var gücümüzle çalıştık. Şehrimizi imar ve inşa ederken, neslimizin ihyasını da ihmal etmedik.

Bilgi evlerimiz, çocuk kulüplerimiz ve kitap kahvelerimizde çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırladık. 2023’te neler yapmışız gelin birlikte bakalım. Yenimahalle’mizin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi, Spor Salonu ve Muhtarlık Ofisini hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Şekerpınar Bilgievi, Aile Sağlığı Merkezi, park ve halı sahayı hizmete açtık. Can dostlarımızın bakım ve tedavilerinin yapılacağı Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete açtık.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRDÜK

Atılım ve yatırımlarla Çayırovamızı spor kenti yaptık. Özel bireylerimizin hayatını kolaylaştıracak engelliler merkezimizi tamamladık, kısa bir süre sonra hizmete açıyoruz. Gençlik Merkezini tamamladık. Çevre düzenlemesi ve iç tefrişatını bitirdikten sonra yakın bir zamanda gençlerimizin hizmetine sunacağız. Gönül belediyeciliği anlayışıyla gece gündüz demeden hizmetlerimizi sürdürdük.

 

PROJELERİMİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Bir yandan iz bırakacak eserleri tamalarken bir yandan da şehrimize kimlik kazandıracak ve inşaatı hızla devam eden Kent Meydanı, Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi, Uçak Park Bilim Merkezi, Kapalı Spor Salonu,  Spor Lisesi, küçük Sanayi Sitesi projelerimizi çok yakından takip ediyoruz.

 

BİZİM SEVDAMIZ ÇAYIROVA

Kıymetli hemşehrilerim; bizim sevdamız Çayırova. İlk günkü aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam ediyoruz. 2024 yılının Çayırova’mıza, ülkemize ve gönül coğrafyamıza mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini, Filistin’de akan kan, gözyaşı ve zulmün durmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.