Gebze Belediyesi'ne 100 Yeni Araç!

Gebze’nin mahallelerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına makine ve araç filosuna yeni takviyeler yapılmasını sağlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediyenin öz kaynaklarıyla satın alınan 100 yeni aracı filoya kazandırdı.

Gebze Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 11:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Gebze Belediyesi’nin makine ve araç filosu, her geçen gün daha da büyüyor. Gebze’nin mahallelerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına makine ve araç filosuna yeni takviyeler yapılmasını sağlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediyenin öz kaynaklarıyla satın alınan 100 yeni aracı filoya kazandırdı. Mevlana Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen araç teslim töreninde açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli Gebzeli hemşerilerim bugün Gebze’mizde mutlu günlerden birini daha yaşıyoruz. 100 civarında araç gereç ve iş makinesini araç filomuza kattık. İtfaiye aracından çöp kamyonuna, Loder’inden Greyder’ine, otomobil ekipmanından GEAK ekipmanına kadar 100 civarında aracı filomuza kattık. Gebze’mize hizmet edecekler. Hayat standardımızı yükseltecek, yaşam konforumuzu artıracaklar. Şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum” ifadelerine yer verdi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.