Kaymakam Özyiğit: Harika Bir Eser Olmuş

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte, çalışmaların sona geldiği İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, “Harika ve örnek bir eser olmuş. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi

Gebze Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 00:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi’nin gözde projelerinden biri olan İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tam teşekküllü sağlık hizmetlerinin verileceği İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile birlikte denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sağlık merkezi hakkında Kaymakam Özyiğit’e bilgi verdi. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile birlikte İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Sayın Kaymakamımızla birlikte İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeyiz. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ait beş birim buraya taşıyoruz. Gebze Belediyesi olarak bu binanın tamamının maliyetini karşılayarak bugüne getirdik. Bir aksilik olmazsa 15 Ağustos gibi İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz.

 

 

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Karşıdaki beş binayı yıkarak 540 araçlık yer altı otoparkı ve üzerini meydan olarak yeniden düzenleyeceğiz. Gebze’mizde sağlık alanındaki çalışmaları daha da kaliteli hale getirecek olan bu tesis Gebzeli vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi kompleksinde incelemelerde bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise, “İlçe Sağlık Müdürlüğü binamızı belediye başkanımızla gezdik. Bu binamızın yapımını belediyemiz üstlendi. Karşıda bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğü binamızı Belediyemize terk edeceğiz ve karşılığında İlçe Sağlık Müdürlüğü’müze bu binayı sunacağız. Harika ve örnek bir eser olmuş. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyor ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.